Magazin > VIP
32 ogledov

Oškodovanka poskušala izkoristiti Murka

Jan Plestenjak C.C.
Pevec Damjan Murko je bil udeležen v prometni nesreči.

Pred enim tednom se je štajerski slavček Damjan Murko s prijateljico peljal na sestanek v lokal, ko sta na parkirišču trčila v drugo vozilo. Kaj točno se je dogajalo, nam je pevec povedal iz prve roke. "Na parkirišču sem se na hitro spomnil, da bi parkirala čisto pred vhodom. Prijateljica je sicer pogledala nazaj, vendar se je naenkrat za nama znašel avtomobil in prišlo je do trka. Na prijateljičinem avtu se nič ne pozna, na drugem pa je odpadla registrska tablica, poškodovanih ni bilo," je opisal dogodek in dodal, da je gospa iz drugega avtomobila povzročila pravo zmedo.

Takoj je namreč poklicala policijo, in ko so možje v modrem prišli, zgodbo precej napihnila. Pri tem pa se je pevec vidno razburil in policistom pojasnjeval, kaj se je dejansko zgodilo. "Na srečo so verjeli nama, ker so bili dokazi predloženi," pravi Murko.

Pevcu se je zdelo, da je gospa videla priložnost, ki bi jo lahko dobro izkoristila. "Ampak gospa ne ve, da svobodni umetniki ne zaslužimo toliko, kot ona prebere v medijih," se je pošalil pevec.

Škoda se bo poplačala iz zavarovalniške police. Policisti so po navedbah Murka gospo podučili, da bi se v tako majhnih trkih lahko zmenili brez njih.

"Mislili smo, da bomo čakali uro in pol na policiste, vendar so prišli v desetih minutah, ker je gospa omenila moje ime," je še povedal Murko in se znova pošalil, da za razliko od prejšnjih let, ko še ni bil prepoznavna oseba, "policija sedaj pride takoj".

Komentarjev 1
  • mph 23:37 05.december 2013.

    Kakšen patetičen stvor, prav vsaka možna neumnost mu pride prav (vključno z njegovimi koledarji za gej sceno), da bi se kaj o njemu govorilo, glede na to, da so ga že vsi pozabili. Za se zjokat. In še jaz se ...prikaži več bom, da si ne morem pomagat, da nekaj pokomentiram in prilivam ognja. :-))