Magazin > VIP
19 ogledov

Osramotil bo bodočega kralja

Čeprav sta brata dobra prijatelja, se Harry vedno rad pošali na račun starejšega Žurnal24 main
Princ Harry si bo menda na poroki pošteno privoščil starejšega brata Williama, ki bo zaradi njegovega govora zardeval do ušes.

Na dan prihajajo številne podrobnosti o poroki britanskega princa Williama in Kate Middleton, ki se bosta poročila 29. aprila. Neimenovani viri trdijo, da ženin zagotovo ne bo vesel govora svojega mlajšega brata Harryja, ki namerava princa Williama pred svati pošteno spraviti v zadrego.

Čeprav je princ Harry pred kratkim dejal, da bo njegov govor "precej klasičen", pa ne bo čisto tako, pravijo Harryjevi prijatelji. Navihani princ se namreč namerava pošaliti na račun Williamovih vse redkejših las, na katere je slednji vse prej kot ponosen.

Harryjevi zaupniki pravijo, da se bo princ skupaj z dvema prijateljema na poroki pošteno lotil starejšega brata, in dodajajo, da bo William zaradi šal na račun svoje plešavosti zardeval do ušes. Čeprav ni znano, kdo naj bi si poleg Harryja okrutno privoščil ženina, pa britanski mediji namigujejo, da bi to lahko bila Thomas van Straubenzee in James Meade, Williamova nekdanja sošolca in tesna prijatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.