Magazin > VIP
74 ogledov

Osupnil z neokusno šalo o letu MH17

Jason Biggs Žurnal24 main
Ameriški igralec Jason Biggs je s svojimi komentarji nesreče sestreljenega letala malezijske letalske družbe sprožil val ogorčenja.

Jason Biggs, ki je še vedno najbolj znan po vlogi v filmu Ameriška pita, je svoje misli o včerajšnjem tragičnem dogodku v Ukrajini delil s svojimi sledilci na twitterju. "Bi kdo želel kupiti moje milje pri Malaysian Airlines?" je najprej vprašal in nato dodal: "Z vso resnostjo, kako pomotoma sestreliš potniško letalo?! Ugh. Seveda je tragično za žrtve in njihove družine. A Malaysia Airlines je očitno odlična letalska družba. Težko bodo okrevali." 

Njegovi objavi sta nemudoma sprožili ogorčenje, kar pa je igralca le še bolj podžgalo. Sledilcem je zabrusil, da se je šalil in da ve, da mogoče vsem ni smešno. Vsem, ki ga ne razumejo, pa je dejal, da ni obvezno, da mu sledijo. "Misel, da nimam nobene empatije do žrtev in njihovih družin, ker sem se pošalil, je popolnoma smešna. Saj to veste, kajne? Resno - vi zgube dobesedeno iščete sr****, o katerem bi se razburjali. Preusmerite svoje probleme drugam." 

Za Biggsa to ni prvič, da je s svojimi objavami sprožil val nezadovoljstva. Igralec je ob smrti enega od tekmovalcev iz resničnostnega šova The Bachelorette zapisal: "Nora sprememba pravil - namesto, da bi tekmovalce s pomočjo glasov poslali domov, jih v tej sezoni #TheBachelorette ubijejo."

Komentarjev 1
  • maresem 14:01 19.julij 2014.

    Idiot je pač idiot