Magazin > VIP
18 ogledov

Osvobodite Suri!

Suri nima prijateljev svojih let. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Starše Katie Holmes skrbi za dobrobit njihove vnukinje, štiriletne Suri Cruise.

Tom Cruise se pri vzgoji hčere scientoloških načel drži kot pijanec plota. In scientologija uči, da se z otrokom ravna kot z odraslim. Sami lahko sprejemajo odločitve in počnejo, kar hočejo, skratka, ne poznajo prepovedi.

Pri Suri je tovrstna vzgoja že obrodila sadove. Štiriletnica namreč pri vsakem "ne" izgubi živce in terorizira vse okoli sebe. "Za scientologe je otroško vedenje nekaj negativnega. Suri nima prijateljev, ki bi bili enako stari kot ona. Njeni prijatelji so njeni varnostniki, varuške in zasebni učitelji," je povedal insajder.

Da si Suri takšnega življenja res ne zasluži, menijo tudi starši njene matere Katie Holmes. "Kathleen in Martin sta obupana. Vidita, da Suri ni srečen otrok. Bojita se, da se duševno ne bo normalno razvila. Lahko le opazujeta, kako Tom Cruise uničuje dekličino življenje. Žal pa tudi Katie ne moreta spremeniti," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.