Magazin > VIP
33 ogledov

Osvojil jo je z vrtnarjenjem

Carla Bruni in Nicolas Sarkozy Reuters
Carla Bruni Sarkozy, prva dama Francije, glasbenica in bivši supermodel, je zaupala, da je življenje s francoskim predsednikom pravi rock'n'roll.

Carla Bruni Sarkozy je v nedavnem intervjuju zaupala, da je njen mož, francoski predsednik Nicolas Sarkozy, prava zakladnica znanja. Zanima ga geografija, zgodovina in seveda politika, vendar pa je njeno srce osvojil z znanjem o rožah: "Spoznavala sva se med sprehodom po Elizejskih poljanah in vedel je vsa imena rož. Razlagal mi je o vrtnicah in tulipanih in rekla sem si: 'Moram se poročiti s tem moškim, s predsednikom, ki ve vse o rožah. To je neverjetno'."

Življenje s predsednikom je kot rock'n'roll

Francoska prva dama je zelo sramežljiva z informacijami o nosečnosti, pravi, da je to zanjo sicer zelo poseben čas, vendar povsem banalen, saj podobno srečo delijo številne nosečnice v Franciji. "Poroka z Nicolasom je bila zelo rock'n'roll odločitev. Tako zame kot zanj. Življenje sem morala spremeniti z danes na jutri, večina ljudi ne bi naredila tako velikega koraka. Ker je Nicolasov dan tako hektičen, pa večere in noči rada preživiva v miru, en z drugim," pravi Carla.

In kaj si Carla želi početi, ko ne bo več prva dama? "Igranje kitare in turneje je to, kar najbolj pogrešam. Moje sanjsko življenje bi bilo, da se spet vrnem v službo za polni delovni čas in da sem s svojo družino. Povsem običajne sanje, ki jih ima večina izmed nas," je prepričana Brunijeva, ki dodaja: "Nicolas pa bo delal do smrti. Po odlični skrbi za Francijo menim, da bo vsekakor odličen v katerikoli službi."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.