Magazin > VIP
32 ogledov

Ota komaj čaka, da ga bo pestvala

Ota Roš Mediaspeed.net
Ota Širca Roš je v petek postala teta in prihod nečaka Eneja proslavila tako, kot se spodobi, z odlično družbo.

"Njegov prihod smo proslavili, kot se spodobi, staro in mlado, žurka je bila odlična in če drži, da je otrok zdrav, če ga dobro zalijejo, bo Enej pokal od zdravja. Dvojno!", nam je zaupala Ota Širca Roš, ki pravi, da se tega, kakšna teta bo, že malo boji. "Že pri sestri, ki je samo tri leta mlajša od mene, se je izkazalo, da sem morda malo preveč zaščitniška. Se bom probala pri Eneju držati nazaj," pravi Ota, ki je sicer priženjena teta že štirim malim sončkom, tako da nekaj vaje že ima.

Nečaka že nestrpno pričakuje

"Glede na to, da sta morala z mamico Ido ostati v porodnišnici, obiski pa niso dovoljeni … če rečem, da sem nestrpna, rečem premalo. Res bi ju že rada videla!", razlaga Ota, ki bo nečaka najprej vzela v roke in ga zasula s poljubi, v dar pa mu bo dala tudi spominski cekin s posvetilom tete Ote in strica Boruta, prispevala pa je tudi k nakupu vozička.

Pa bo nečaka naučila tudi kakšno neumnost? Novopečena teta pravi, da se vsi tega že malo bojijo, seveda pa ga bo tudi previjala in pazila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.