Magazin > VIP
26 ogledov

Ota Roš je skočila v zakonski jarem

Ota Roš s svojim izvoljencem. (Foto: Katja Kodba/mediaspeed.net) Žurnal24 main
Naša priljubljena voditeljica Ota Roš je danes svojemu izbrancu Borutu Širci obljubila večno zvestobo.

Po letu in pol zveze, ter romantični zaroki v Rimu, sta Ota in Borut danes postala mož in žena. Usodni da sta dahnila onkraj naših meja, kje, pa Ota ni želela izdati. Nam je pa zato zaupala, da so bile priprave v zadnjem tednu naporne, saj se je vse odvijalo v zadnjem trenutku. "Oba z Borutom sva tako narejena, da najbolje funkcionirava pod pritiskom. Poleg tega sva oba zelo zaposlena in sva stvari prestavljala na zadnji teden. Tako, da imava zdaj precejšnjo norišnico, ampak se zavedava, da naju čaka nekaj lepega."
Simpatična voditeljica nam je pred nekaj dnevi dejala, da v trebuhu še ne čuti metuljčkov, saj se še ne zaveda, kaj se dogaja. "Plavam po zraku, nisem čisto na tleh (smeh). Verjetno bom dojela čez kakšnih štirinajst dni."

Od priimka se ne bo ločila

Ota je v zadnjih dneh urejala tudi podrobnosti glede priimka, saj do zadnjega trenutka ni vedela, kako se bo pisala po poroki. "Nisem se še čisto odločila, bom pa vsekakor prevzela njegov priimek. Od priimka Roš se pa nočem ločiti, saj je velik del mene in ima dolgo zgodovino."

In v kakšni obleki je skočila v zakonski jarem? Razkrila nam je le, da se je pod kreacijo podpisala modna oblikovalka Nina Šušnjara, ter, da je obleka tradicionalno bela.

Komentarjev 3
  • wingspan15 13:15 30.junij 2012.

    Kako ste nesramni. Oba sta zelo prijetna mlada človeka, tako Ota kot Borut, tako, da ni razloga za nesramne komentarje, Sicer pa srečno!

  • Fulmmer 12:58 30.junij 2012.

    Po moje ne bo dolgo trajalo, gospod ima nekam toplovodarski pogled.....

  • Bozidar.Frelih 10:52 30.junij 2012.

    WTF je Ota Roš? Kva ma kakšno firmo za vodenje psov na sprehod?