Magazin > VIP
100 ogledov

Ota Širca Roš upala na najboljše

Ota Roš s svojim izvoljencem. (Foto: Katja Kodba/mediaspeed.net) Žurnal24 main
Ota Širca Roš je v Vietnamu, kjer so se pripravljali na supertajfun, ki za sabo na srečo ni pustil takšnega razdejanja kot na Filipinih.

Ota Širca Roš je supertajfun, ki je zahteval več kot deset tisoč življenj, pričakala v vietnamski prestolnici Hanoj. Kot je povedala za 24ur, je nameravala odpotovati v osrednji del države, a je bil njen let odpovedan. Iz centralnega dela Vietnama so oblasti sicer evakuirale več kot 600 tisoč ljudi, zato naj bi bil zdaj podoben "deželi duhov".

Ota je tudi povedala, da so jih z ladjami odpeljali na varno ter da so včeraj prek zvočnikov na ulicah ljudi ves dan opozarjali na nevarnost in jim dajali napotke. Strahu med tujci naša voditeljica ni občutila, so se pa tajfuna bali domačini, ki se spominjajo tajfuna, ki je deželo razdejal pred nekaj leti.

Ota se je včeraj tolažila z besedami vremenoslovcev, ki so napovedovali, da bo tajfun na poti do Vietnama oslabel. "Močno upam, da imajo prav,“ je izjavila. Meteorologi se na srečo niso zmotili. Oslabljeni tajfun je že na poti proti Kitajski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.