Magazin > VIP
177 ogledov

"Oto je videl, da imam potencial"

Matej je star 20 let in prihaja iz Gorenjske. (Foto: Miro Majcen) Žurnal24 main
Matej Hribernik, ki je v zadnji oddaji Slovenija ima talent navdušil s svojim glasom, je na odru pred strogo žirijo, kot ji pravi sam, stal zaradi Ota Pestnerja.

S petjem ste se začeli ukvarjati pred pol leta, kako to?

Posnel sem eno pesem z Otom Pestnerjem in ugotovil, da mi to leži. Potem pa sem se odločil, da bom tudi v prihodnje gradil na tem.

 

Kako je prišlo do sodelovanja z Otom?

Moj svak je. Doma velikokrat prepevamo za svoje veselje in je videl, da imam potencial. Prosil me je, ali bi z njim posnel eno pesem, in seveda sem bil za.

 

Vas je on spodbudil k temu, da se prijavite na šov Slovenija ima talent?

Ne, za to sem se odločil sam. Ampak brez njega se ne bi prijavil, saj sem potreboval neko podporo. Tudi družina me je zelo spodbujala.

 

Vas Oto pevsko usmerja ali ste bolj naravni talent?

Mislim, da gre bolj za naravni talent. Ampak recimo zdaj, ko sem nastopil na Slovenija ima talent, mi je Oto povedal, kaj bi lahko odpel in kako. Drugače pa vse počnem sam, brez strokovnega nadzora.

 

Ste pričakovali tako navdušen odziv žirije?

Nisem pričakoval tega, kar so mi rekli, saj so precej strogi. Drugače pa sem bil zelo, zelo presenečen. Njihovi komentarji so bili odlični.

 

Se že pripravljate na naslednji nastop?

Ja, ampak še ne vem, kako bo potekalo naprej. Tudi če mi ne uspe priti daleč, ne mislim nehati s tem. Pripravljam se tudi na druge nastope, pripravljenih imam že nekaj pesmi.

 

Boste zapeli še kakšno pesem z Otom?

Ne vem, ker se z njim ne morem niti primerjati. Mogoče kasneje, ko bom dobil več kilometrine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.