Magazin > VIP
97988 ogledov

Nove informacije o zdravstvenem stanju Ota Pestnerja

Oto Pestner Sami Rahim/Mediaspeed
Imel je srečo v nesreči.

66-letni Oto Pestner je na koncertu v Rogaški Slatini doživel infarkt. Zgrudil se je po drugem bisu, ko naj bi zapel še zadnjo pesem. K sreči pa je bila med občinstvo zdravnica, v dvorani defibrator, med sodelavci pa močan moški.

Kot je povedal njegov manager Gregor Karer, se je Pestner zgrudil na tla po drugem bisu. "Padel je le pol metra stran od monitorja, k sreči z glavo ni zadel vanj. V publiki je bila zdravnica, dve medicinski sestri, ki so takoj priskočile na pomoč. K sreči pa je tudi naš sodelavec, ki ga je oživljal, zelo močan. V bistvu se je par stvari poklopilo tako, da lahko rečem, da je bila sreča v nesreči. Drugače bi se lahko izteklo slabše," je pojasnil Karer, dodal pa, da so napovedi zelo optimistične. "Pa tudi Oto je zelo trmast, delaven in vztrajen in verjamemo, da mu bo uspelo!"

Oto je pri zavesti in dobro okreva

"Po zadnjih informacijah, ki sem jih prejel danes zjutraj, je še vedno v UKC Maribor, bo pa najverjetneje prepeljan v UKC Ljubljana. Kdaj in če, še ne vemo. Je pa Oto pri zavesti, dobro okreva," je za Žurnal24 povedal njegov manager, ki o okrevanju glasbenika komunicira preko njegove žene.

Komentarjev 14
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:20 13.junij 2022.

    Po moje je Pestner bil neštetokat opozorjen kam ga lahko prileljeta ljubezen do prevelikih količin nezdrave hrane in na splošno nezdrav način življenja. Tudi njegov videz nikoli ni dajal izgleda najbolj zdravega človeka, torej infarkt niti ni tako presenečenje. Srečo ...prikaži več je imel, da se je to zgodilo na koncertu, sicer bi vejetno bila ža vsa družbena omrežja polna nekih žalostink in spevov časti Pestnerju.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:16 13.junij 2022.

    Ender3 mislim, da je Pestner prav nič stramežljivo kazal svojo politično pripadnost.

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 11:54 13.junij 2022.

    Naj čimprej okreva. Aja, pa upam, da ne bo nikoli več pel, ker ga je zelo težko poslušati.