Magazin > VIP
17 ogledov

Otroci izbrali svoje najljubše zvezdnike

V čast zeleni sluzi zvezdniki oblečejo celo zelene obleke. Žurnal24 main
Nickelodeon je podelil že 21. nagrade. Kids Choice Awards so mini oskarji v otroškem svetu. Nagrade so zelo pomembne, saj so otroci odlični potrošniki.

Kričeča množica otrok je z navdušenjem sprejela vse zvezdnike, vendar so vsi nestrpno čakali le dva nastopa: Miley Cyrus in skupine Jonas Brothers. Prva je 15-letna zvezdnica Disneyjevega TV kanala v seriji Hannah Montana, ki je pobrala nagradi za najbolj priljubljeno pevko in televizijsko igralko. Poleg tega je na prireditvi nastopila s svojo pesmijo Girls Night Out.


Ashton Kutcher in Cameron Diaz sta z norim skakanjem izrazila navdušenje nad prejeto nagrado. © Reuters

 
Cyrusova, pevka in igralka, gre v ZDA za med. Njena turneja Hannah Montana je lani povzročila celo politične probleme. Starši, ki so vroče vstopnice preplačali za več tisoč dolarjev, so vzbudili skrbi vladi, ki je začela raziskavo ekonomije trga ponudbe in povpraševanja. Zato ni čudno, da je Cyrusova na prireditev prišla kar s tremi varnostniki, ob prejemu nagrad pa se je prav po hollywoodsko zahvalila "mojemu gospodu in rešitelju Jezusu Kristusu".


Miley Cyrus ni želela ogabne zelene sluzi na sebi. © Reuters

 
The Jonas Brothers pa so trije bratje Joe (18), Kevin (20) in Nick (15), ki so prejeli nagrado za najboljšo pop skupino. Eddie Murphy je prejel nagrado za najboljši glas v animiranem filmu Shrek, otrokom najljubša risanka je bila Alvin in veverički, Jessica Alba in Johnny Deep pa sta bila razglašena za najljubše filmske igralce.

To je bila 21. ceremonija, ki jo organizira Viacom, katerega lastnik je otroški televizijski kanal Nickelodeon. Gostitelj Jack Black je povedal, da je za nagrade glasovalo prek 88 milijonov gledalcev. Sicer pa je prireditev odlična priložnost za zvezdnike, da se malce ponorčujejo iz sebe, z namenom, da bi se tako približali otrokom. Tako si je Cameron Diaz , dobitnica nagrade za najboljši zgled otrokom, vzela čas, da predstavi svoj talent za riganje. Že tradicionalna je tudi zelena sluz, ki jo polijejo po zvezdnikih, kar si lahko vsi štejejo v veliko čast. Sluz je letos premočila Harrisona Forda in Orlanda Blooma , ki sta se tako pridružila v prejšnjih letih politim sotrpinom Justinu Timberlaku , Nicole Kidman , Pink in Johnnyju Deppu .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.