Magazin > VIP
70 ogledov

Otrok še ne bo zaradi drugega

Nadiya Bychkova Osebni arhiv
Nadiya Bychkova bo v torek skočila v zakonski jarem. Imela bo kar dve poroki, eno v rusiji, drugo na Maldivih, vso organizacijo pa je prepustila zaročencu, ruskemu plesalcu Sergeju Konovalcu.

Kmalu vas čaka veseli dogodek, kako ste si ga zamislili?
Imela bom dve poroki. Uradni del bo 17. decembra v Rusiji, kjer bodo prisotni najini starši in najbližji prijatelji. Vse skupaj okoli 25, 30 svatov. Upava, da bodo lahko prišli vsi povabljenci, ki jih želiva videti. Po uradni poroki pa letiva na Maldive, kjer si bova privoščila intimen obred le za naju.

Je bilo z organizacijo veliko dela?
Vse je organiziral Sergej, saj sem bila jaz zaposlena s svetovnim prvenstvom in ostalimi tekmami. Zadnjo sva z Miho odplesala pretekli konec tedna in nisem imela veliko časa, da bi se ukvarjala z organizacijo. Sama sem opravila le bolj ženske stvari, kot je izbira oblek in podobno. Vem pa, da je bilo precej dela, saj sem malce spremljala in lahko rečem, da sem zelo ponosna na Sergeja, da se je tako potrudil. Mislim, da bo res enkratno.

Maldivi imajo za vaju prav poseben pomen, Sergej vas je tja peljal na prvi zmenek …
Če malo karikiramo, lahko rečemo tudi tako. Tja me je peljal na prvi resni zmenek. Ker imava oba veliko obveznosti, je to malo drugače, kot če bi imela fanta v Sloveniji, kjer bi se lahko spoznala na drugačen način in si vzel več časa. Jaz si nisem mogla vzeti veliko časa.

Kakšno obleko ste si izbrali, glede na to, da imate zimsko in poletno poroko?
Imam tako kombinacijo, da se bo dalo iz ene obleke narediti dve, tako da bom enako nosila tudi na Maldivih, le malce predelano, da mi ne bo prevroče. Kje sem si izbrala obleko, zaenkrat še ne bom izdala, lahko pa povem, da je v barvi smetane.

Kje bosta živela po poroki?
Odločila sva se, da bova, takoj, ko vse urediva, živela v Sloveniji. Načrti za prihodnost so osredotočeni na Slovenijo.

Kaj pa otroci, medna si jih zelo želite, ste morda že noseči?
Nisem še, saj  imava z Miho tudi določene načrte glede svetovnega prvenstva, ki jih letos  na žalost nisva uresničila, saj se nama je zlata medalja za las izmuznila. Če bi zmagala, bi verjetno postala mama že zelo kmalu, vendar si prej želim doseči še ta cilj. Otrok bo moral še malo počakati. Če bo prišlo kaj vmes, nikoli ne veš, bomo pa seveda veseli.

V medijih se je namigovalo, da naj bi fante zbirali glede na to, koliko imajo pod palcem. To drži?
Če bi zbirala po tem, bi bila že zdavnaj poročena in živela na drugačen način, kot živim sedaj. Glede na to, koliko vlagam v svoj ples, si sama služim denar in preživljam tudi mamo, ki je z menoj v Sloveniji ... če bi gledala na to, bi bilo vse drugače. Verjetno so že slišali, kako draga stvar je profesionalni ples. Tisti, ki me  malo bolj poznajo, vedo, koliko delam in koliko časa in energije vlagam v to, da lahko zaslužim, da z Miho vztrajava in osvojiva najine cilje. Zanimivo, kako ljudje gledajo na to in mislijo, da mi uspe na ta način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.