Magazin > VIP
17 ogledov

Otroku je strl srce

Namerno ali nenamerno je mlademu oboževalcu strl srce. Žurnal24 main
Nogometna legenda David Beckham je razbil sanje mlademu oboževalcu, ki je na dobrodelni dražbi dobil za nagrado srečanje s svojim idolom.
Jeanne Kelly je na dobrodelni dražbi plačala 7.000 dolarjev za paket, v katerem sta bili letalski karti za Los Angeles, nočitve in VIP-vstopnice za ogled tekme L. A. Galaxyja, za katerega igra David Beckham. Posebna nagrada pa je bilo srečanje z Davidom Beckhamom, kar je želela Jenne podariti svojemu sinu Conorju za sedmi rojstni dan. Ta se je srečanja zelo veselil, vendar je ostal razočaran, saj ga je nogometaš odpovedal.

Kellyjeva je povedala: "Rekli so, da naj ne bi bilo varno, zato je David srečanje odpovedal. Conor je bil zelo razočaran in prizadet.“ David Beckham je namreč Conorjev vzornik. Ko je sedemletnik izvedel, da srečanja ne bo, je mamo vprašal: "Ali Beckham ne ve, da je moje darilo za rojstni dan?“

Podobno se je zgodilo tudi Jeannini sesti Diane, ki je kupila enak paket za svojega 13-letnega sina. Nobeni od njiju denarja niso vrnili, vendar tega tudi nista želeli zahtevati, saj je bil namenjen v dobrodelne namene.

Podjetje ACE, ki je paket priskrbelo, zatrjuje, da bosta oba otroka dobila svoji nagradi. Po njegovih besedah je srečanje le preloženo in ne odpovedano. Vendar Beckhamov predstavnik zanika, da bi David ali Galaxy karkoli vedela o nagradi. "O tem Beckham ni bil obveščen. David ne bi nikoli preklical srečanja v dobrodelne namene," je povedal njegov predstavnik.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.