Magazin > VIP
23 ogledov

Ozadje skrivnostne romance Rachel in Daniela

Daniel Craig, Rachel Weisz Flynet
Po komaj šestih mesecih romance sta Rachel Weisz in Daniel Craig prejšnji konec tedna skočila v zakonski jarem. Razkrivamo njuno zgodbo.

Kot smo že poročali, sta se poročila v New Yorku, na slavje pa so bili povabljeni le štirje svatje: Rachelin petletni sin Aronofsky, Craigova osemnajstletna hči Ella in prijatelja slavnega para, ki sta bila poročni priči.

Rachel in Daniel sta se spoznala februarja 2010 na snemanju filma Sanjska hiša, prvič pa so ju v objemu opazili za božične praznike, le mesec po tem, ko se je Rachel razšla z dolgoletnim zaročencem Darrenom Aronofskyjem, režiserjem filma Črni labod. Kot par sta se prvič uradno pojavila na letošnje valentinovo v newyorškem klubu The Box, kjer sta zaljubljeno srkala penino, se crkljala in preplesala noč.

Živita na angleškem podeželju, kjer imata za tisoč evrov tedensko najeto hiško s savno, hišno kinodvorano in fitnesom. Hrano naj bi kupovala v bližnji trgovinici, po ulicah pa se sprehajata objeta, kot da sta skupaj že od nekdaj.

Preprosto in nič kaj zvezdniško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.