Magazin > VIP
1803 ogledov

Ozzy Osbourne skočil na ženo in jo začel daviti

ozzy osbourne, sharon osbourne Profimedia
V dokumentarnem filmu je pevec Black Sabbath razkril, da je bil popolnoma miren, ko je poskušal ubiti svojo ženo.

Ozzy Osbourne in Sharon Osbourne sta poročena od leta 1982. Da je njun zakon zdržal, je pravi čudež.

Ozzy je bil odvisen od drog in alkohola. Kako hudo je bilo njegovo stanje, priča dogodek iz leta 1989, ko je rocker poskušal svojo ženo ubiti.

Sharon se spominja, da je otroke položila k spancu in na kavču brala knjigo. "Prišel je v sobo. Pojma nimam, kdo je sedel nasproti meni, a to ni bil moj mož. Njegov pogled je bil drugačen, žaluzije so bile spuščene, nisem prišla do njega. Rekel je: 'Odločili smo se, da moraš umreti.' Bil je zelo miren, nato je nenadoma skočil name, me vrgel na tla in me začel daviti,“ se tega dneva spominja Sharon, ki jo je rešil gumb za paniko, s katerim je priklicala policijo. 

"Razmišljala sem o otrocih. Pod nobenim pogojem jih nisem nameravala zapustiti. Verjetno še nikoli nisem bila tako prestrašena.“
Ozzy se napada na ženo ne spominja. Pravi, da se je zbudil v ječi in da mu je policist povedal, da je tam zaradi poskusa umora.

Sharon je z Ozzyjem ostala zaradi otrok. "Hvala bogu, da ga je sodnik poslal za šest mesecev na zdravljenje. Tako sem imela čas za razmišljanje o tem, kaj mora Ozzy storiti. Rekla sem mu: 'Nočem denarja, a če boš to še enkrat naredil, bo eden od naju umrl. Si to želiš za najine otroke?'“

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • sam1 16:09 07.september 2020.

    Kdo ve,kakšni demoni so ga napadali ,ko je bil zadet,pa se je siromak skušal ubraniti.....