Magazin > VIP
20 ogledov

Pa kaj, če smrdita

Matthew je navdih za ime dobil v Svetem pismu. Žurnal24 main
Matthew McConaughey in Camila Alves sta idealen par. Oba mlada, lepa in brez občutka za osebno higieno. Da, res je. Prhanje jima je povsem odveč.
Matthew McConaughey je zagovornik naravnega telesnega vonja. Med snemanjem filma Fool's Gold ga je soigralka Kate Hudson poskušala spraviti na pravo pot, a brez uspeha. Matthew je vztrajno zavračal vse dezodorante, ki mu jih je prinesla Kate.

Njegov telesni vonj pa ne moti njegovega dekleta Camile Alves. Postavna temnolaska ni ena od tistih, ki dneve začnejo in končajo v kopalnici. Igralec naj bi bil navdušen nad dejstvom, da ima mati njegovega otroka enake poglede na osebno higieno kot on. "Matthew je končno spoznal dekle, ki se ne prha tudi teden dni," je povedala Pamela DePalma, direktorica podjetja, ki prodaja Camiline izdelke.

Pripravljata novo presenečenje?
Camila in Matthew sta se spoznala v neki restavraciji v Los Angelesu. Njuno prijateljstvo se je začelo ob margariti in se razvilo v trdno zvezo.

V začetku leta je igralec na svojem blogu oznanil veselo novico, da bo postal očka. Otrok naj bi se rodil julija, o poroki pa se za zdaj samo šušlja. "Nikoli ne veš. Nosečnost je bila presenečenje, zakaj ne bi bila taka tudi poroka?" je dejala Shabi Shahryar, Camilina menedžerka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.