Magazin > VIP
64 ogledov

"Pa smo izvozili pocestnico"

Urška Čepin Youtube
Obnašanje Urške Čepin je številne razburilo. Ene skrbi za ugled Slovenije, natančneje Slovenk, druge pa skrbi njen sin.

Zbrali smo nekaj komentarjev, ki so jih pod članki o Urškinih aktivnosti v šovu Dvor pustili naši bralci in bralci portala dvorsrbija.net.

Kakšno je vaše mnenje?

"Urška… sram jo je lahko,ne glede na to zakaj to dela bi se morala zavedati da je MAMA in da si takšnih stvari nebi smela dovoliti… /... / saj ni čudno da ex jugoslovani pravijo SLOVENKE SO RADODAJKE….in kako naj rečemo da to ni res-URŠKA JE PRAVI NASLOV RADODAJKE… URŠKA….ko si boš ogledala vse te vide-e upam da boš uvidela kako grozno sramotno deluješ in da si bila LOVAČA TI in ne moški….oni znajo to samo izkoristiti sebi v prid-in zakaj ne,če se mu ponuja priložnost.“ Matea (dvorsrbija.net)

 

"Joj kaj dela ta Urska. Sramoto nam dela. V BB-ju pa je bila svetnica.“ frenk40 (dvorsrbija.net)

"ni čudno da jo je čepin zapustil če pa za vsakim skače. bogi njen otrok ko bo odrastel in videl svojo mamo. sramota….zdaj je pokazala svoj pravi obraz." krneki (dvorsrbija.net)

"sramotaaaa za nas Slovence….fuujjjj.“ sts (dvorsrbija.net)

"Naj smotanija slovenka.Pa gdje ste našli to stvorenje. (Najbolj neumna Slovenka. Kje ste našli ta stvor?)“ Janez (dvorsrbija.net)

"no, pa smo izvozili pocestnico. sramoto dela naši državi, spaka plastična.“ Maki (zurnal24.si)

"Ne želim biti bolj papeški od Papeža, vendar, kaj pa dela Center za socialno delo? A se ne vidi, da se je babi čist odbil. Pa še sramoto nam Slovencem dela. Tako mlada a več Slovenka...“ Matej Borat (zurnal24.si)

"ce srbi ,srbi ne moremo pomagat sramota za vso slovenijo." mirc23 (zurnal24.si)

"Res dobra reklama za vse Slovenke. Ne kličejo vas zamanj po svetu RADODAJKE!!!“ SF010 (zurnal24.si)