Magazin > VIP
10917 ogledov

Padec otroške zvezde: To se je zgodilo z igralcem iz Harryja Potterja

jamie waylett Profimedia
Igral je v šestih filmih o čarovniku Harryju Potterju. Nato ga je zaneslo na napačna pota.

Jamie Waylett je v franšizi Harry Potter igral debelušnega Vincenta Crabbeja. Videli smo ga v šestih od osmih delov, a slava mu ni prinesla sreče. Leta 2012 je bil takrat 22-letni igralec obsojen na dve leti zapora, ker je v Londonu na protestih razgrajal in kradel. Kamera je celo posnela, kako je z molotovko hodil po ulici. Njegova filmska kariera se je takrat končala …

harry potter Magazin Umrlo že enajst igralcev iz Harryja Potterja

jamie waylett | Avtor: Profimedia Profimedia

Waylett je s policijo imel težave sicer že prej. Leta 2009 so ga ustavili in v avtomobilu našli nož in marihuano. Policija je nato pregledala tudi njegov dom in ugotovila, da je Waylett marihuano gojil. Sodišče ga je takrat obsodilo na 120 ur družbeno-koristnega dela. 

Nekdanji igralec danes poskuša služiti na strani Cameo, kjer lahko oboževalci kupijo personalizirana sporočila svojih najljubših zvezdnikov. Posameznikom za posnetek zaračunava 62 evrov, bolj zahtevni videi za podjetja pa stanejo kar 365 evrov.

jamie waylett | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.