Magazin > VIP
4668 ogledov

Padec velike zvezde: Gola tekla po ulici in pristala na psihiatriji

Amanda Bynes Profimedia
Prosila je za pomoč.

Nekdaj ena od najbolj obetavnih mladih igralka Hollywooda, Amanda Bynes, je pretekli konec tedna pristala v psihiatrični bolnišnici. Nekoč nežna svetlolaska, danes po obrazu potetovirana temnolaska se je gola sprehajala po ulicah Los Angelesa, ko je nenadoma ustavila avtomobil in prosila za pomoč. Vozniku naj bi zaupala, da je doživela psihotično epizodo. Kot poroča TMZ, je sama poklicala reševalce. Ponjo je prišla policija, ki je po zaslišanju odločila, da mora nekdanja igralka na zdravljenje. 

Epizoda se je zgodila točno eno leto po tem, ko je sodnik odločil, da lahko spet skrbi zase in jo je odrešil materinega skrbništva, ki je trajalo kar devet let.

amanda bynes | Avtor: Profimedia Profimedia

Leta 2002 je bila Amanda na vrhuncu slave. Takrat 16-letna lepotička, ki je začela pri Nickelodeonu, je veljala za najbolj oboževano najstniško zvezdo sveta. Imela je celo svojo oddajo, The Amanda Show. Ljubili so jo tudi starši, saj ni povzročala škandalov in nase ni opozarjala z zlorabo drog ali alkohola kot mnoge druge mlade zvezde. To pa se je spremenilo, ko se je posvetila filmom, ki so bili namenjeni malo starejšemu občinstvu.

Njena pot navzdol se je začela leta 2012, ko so jo aretirali, ker je trčila v policijski avtomobil, leta 2013 pa zaradi kajenja marihuane. Le nekaj mesecev pozneje je spet padla v težave, ko je na nekem dovozu zanetila požar. Takrat je morala v psihiatrično bolnišnico. Oktobra 2014 je svojega očeta obtožila spolnega nadlegovanja, kar je pozneje zanikala in rekla, da je to izjavila "zaradi mikročipa v glavi". Pozneje so zdravniki odkrili, da ima danes 33-letna Amanda bipolarno motnjo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.