Magazin > VIP
57398 ogledov

Padec vzhajajoče zvezde: Danes daleč od lepotice, ki je lomila srca

amanda bynes
1/3
Profimedia
Amanda Bynes si ni več podobna.

Nekoč nežna svetlolaska, danes po obrazu potetovirana temnolaska. Za Amando Bynes so težki časi. O njej se je po dolgem času spet začelo govoriti pred nekaj dnevi, ko je odjeknila novica, da sta se z zaročencem, Paulom Michaelom, razšla, a na srečo ni tako. Michael je razložil, da jima je nekdo vdrl v profil na Instagramu in odstranil vse skupne fotografije. Nepridiprav je poleg tega razposlal sporočila, v katerih je sledilce obvestil, da nista več par.

Michael je ob tem zanikal tudi govorice, da se Amanda zdravi v psihiatrični bolnišnici. Povedal je, da nekdanja igralka še vedno trpi zaradi travm iz otroštva, zaradi katerih je prekinila šolanje. Sodnik naj bi ji zato naročil, da gre na zdravljenje. 

Kaj se je zgodilo?

Leta 2002 je bila Amanda na vrhuncu slave. Takrat 16-letna lepotička, ki je začela pri Nickelodeonu, je veljala za najbolj oboževano najstniško zvezdo sveta. Imela je celo svojo oddajo, The Amanda Show. Ljubili so jo tudi starši, saj ni povzročala škandalov in nase ni opozarjala z zlorabo drog ali alkohola, kot mnoge druge mlade zvezde.

To pa se je spremenilo, ko se je posvetila filmom, ki so bili namenjeni malo starejšemu občinstvu.

Njena pot navzdol se je začela leta 2012, ko so jo aretirali, ker je trčila v policijski avtomobil, eno leto pozneje pa, ker so jo ujeli med kajenje marihuane. Le nekaj mesecev pozneje je spet padla v težave, ko je na nekem dovozu zanetila požar. Takrat je morala v psihiatrično bolnišnico. 

Oktobra 2014 je svojega očeta obtožila spolnega nadlegovanja, kar je pozneje zanikala in rekla, da je to izjavila „zaradi mikročipa v glavi“. Pozneje so zdravniki odkrili, da ima danes 33-letna Amanda bipolarno motnjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.