Magazin > VIP
17 ogledov

Padlo jih bo 20.000

V ponedeljek na stadionu Stožice največja predstava v zgodovini Slovenije (Foto: Žurnal24 main
Notpadu lajv?! Zrnec in Bizovičar bosta prva napolnila stadion.

Ljubljana. “Do torka je bilo prodanih 18 tisoč vstopnic, v ponedeljek na stadionu Stožice pričakujemo več kot 20 tisoč ljudi,” nam je povedal Tomica Šuljič, komunikator dogodka Notpadu lajv?!, ki ga bosta vodila Jurij Zrnec in Lado Bizovičar.

Šov ne bo namenjen televiziji
“Gre za šov, v prvi vrsti namenjen publiki, ki si bo predstavo ogledala v živo, in ne TV kameram. Stvar bomo sicer posneli, a je vprašanje, ali bomo posnetke kdaj uporabili, saj ni nujno, da bodo zadovoljivi,” je na vprašanje, ali bodo morda pozneje izdali DVD s posnetkom šova, odgovoril Šuljič. Nastopilo bo 120 gostov – Zrnec in Bizovičar želita dokazati, da tako velik stadion lahko napolnijo tudi domači glasbeniki in ne samo tuji. Med drugimi bodo nastopili Jan Plestenjak, Laibach, Dan D, Jonas Ž., Tomi M., Damjan Murko, Lina Kuduzovič in Werner.

Vstopnice od 24 do 69 evrov
Včeraj je bila po naših podatkih na voljo le še peščica vstopnic. Za najcenejše boste odšteli 24 evrov, za najdražje (VIP) pa tudi 69 evrov. Več na spletni strani Notpadulajv.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.