Magazin > VIP
1102 ogledov

Pamela Anderson se po enem letu spet ločuje

Pamela Anderson Profimedia
To je bil njen šesti zakon.

Igralka Pamela Anderson se je na božični večer leta 2020 poročila s svojim 13 let mlajšim varnostnikom Danom Hayhurstom, ki je bil, ko je igralko spoznal, še v zvezi z drugo žensko, ki je pomagala vzgajati njegova dva otroka iz prejšnje zveze. 

Par naj bi se zaljubil med karanteno, poročila pa sta se na posestvu, ki ga je zvezdnica podedovala od starih staršev. "Tukaj sta se poročila tudi moja starša, ki sta še vedno skupaj. Čutim, da je krog s tem sklenjen," je takrat povedala. Krog se je spet odprl, saj je igralka vložila ločitvene dokumente. "Pamela ljubi tako pristno, kot živi," je novico potrdil vir.

Za Pamelo je sicer že pet propadlih zakonov. Pred Danom je leta 2020 večno zvestobo obljubila producentu Jonu Petersu (74), s katerim sta po treh desetletjih obudila romanco. Po petih dneh jo je zapustil preko SMS-sporočila ...

Igralka se je prvič poročila leta 1995 z bobnarjem Tommyjem Leejem, s katerim ima dva sinova. Ločila sta se leta 1998. Leta 2006 je pred oltar stopila s pevcem Kidom Rockom. Tudi ta zakon je trajal eno leto. Sledil je zakon z Rickom Salomonom. Z njim se je poročila dvakrat - leta 2007 (zakon se je končal leta 2008) in leta 2014 (ločitev je sledila leta 2015).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.