Magazin > VIP
189 ogledov

Panika pred poroko Roka Perka

Tjaša Cvetkov Rok Perko Mediaspeed.net
Tjaša Cvetkov in Rok Perko sta na dan poroke iskala novega snemalca.

Tjaša Cvetkov in smučar Rok Perko jutra na dan svoje poroke nisva preživela v miru. Njun snemalec je namreč odpovedal prihod.

"Ob 6. uri telefonski klic. Še na pol v spanju mi nevesta pove, da je njihov uradni poročni snemalec sredi noči odpovedal prihod na poroko in me prosi za pomoč pri snemanju. “Saj samo tako malo z iphonom, ko rečeva da” (predstavljajte si, da do potankosti načrtujete vaš najpomembnejši dan do tistega trenutka, tik pred poroko pa stvari za trenutek postanejo kaotične)," piše na spletni strani produkcijske hiše 2Kreate media, ki je parčku na koncu pomagal iz zagate.


Video je delo Aljaža Keteja, ki je opravil odlično delo, čeprav še nikoli prej ni snemal porok. Kako je bilo na romantičnem dogodku, lahko vidite TUKAJ.

Komentarjev 3
  • marko 17:24 10.julij 2013.

    Žurnalovci kaj niste sposobni pridobit ene nove slike,objavljate stare slike ko je punca bila noseča,kaj niste sposobni pridobit dovolenje za objavo posnetka poroke,namreč punca je zelo lepa nevesta lahko si jo pogledate na naslovki pri obrazih,žalosten sem ker nemorem odpret ...prikaži več vaš ukraden link,ti pirovka kaj ne vidiš da to ni samopromocija ampak kraja linka.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:27 10.julij 2013.

    Pa še ena novica iz te serije: Rozalija Pikzigmar je bila danes dopoldne tako zelo frigidna, da se ji je zanohtalo.

  • pirovka 13:14 10.julij 2013.

    samopromocija žalostno