Magazin > VIP
7097 ogledov

Paparaci ujeli Pitta: Na tak zmenek Angeline verjetno ni peljal …

brad pitt
1/4
Profimedia
Sta res le dobra prijatelja?

Že nekaj časa se šušlja, da je Brad Pitt spet zaljubljen. Njegovo srce naj bi ukradla igralka serije Odbita rodbina, Alia Shawkat, ki je od 56-letnika mlajša 26 let.

Par so sedaj ujeli v restavraciji s hitro prehrano, videli pa so ju tudi na neki predstavi. 

Kot je znano, je Brad velik ljubitelj umetnosti, zato nikogar, ki ga dobro pozna, ne preseneča, da se z Alio dobro razume. 30-letnica je namreč vsestransko nadarjena. Je zelo dobra jazz pevka in slikarka. Svoja dela je razstavljala v Los Angelesu, Mehiki in Parizu. 30-letnica je javno pred časom povedala, da je biseksualka, tako kot Bradova nekdanja žena Angelina Jolie. V njenem objemu sta se sicer grela dva znana obraza, kantavtor Jack Antonoff  in igralec Michael  Angarano.

Igralca zveze uradno še nista potrdila. Vir je novembra lani povedal, da sta le prijatelja. Skupaj obiskujeta predstave, muzeje in umetniške galerije. Po besedah vira Brad trenutno ne čuti potrebe po resni zvezi. 

Na Joongli znani Slovenci pozivajo: Ostani doma!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.