Magazin > VIP
77 ogledov

Par iz Bitke parov: "Varala sva"

Jasmina in Uroš POP-TV-2
V vili Bitke parov je pogovor nanesel tudi na varanje in dva golobčka sta odkrito priznala, da sta se s skokom čez plot v preteklosti že soočila.

Temo je načela Bojana, ki je rekla, da zdaj, ko sta že dolgo skupaj, bi svojemu Tihomirju varanje morda oprostila. Ko se je začel šaljivo nasmihati, mu je vseeno požugala, da naj si ne drzne, saj je rekla mogoče. Potem pa je radovedno o varanju vprašala tudi par, ki je skupaj že 16 let, Jasmino in Uroša. S cmokom v grlu je ta priznala, da je do prevare prišlo: "Jaz iz maščevanja, on pa iz strasti. Kateri je boljši, o tem ne bomo razpravljali."

Uroš in Jasmina sta povedala, da se je to zgodilo nekje po sedmih letih zveze. Bojana in Tihomir sta se nad novico v spovednici odzvala s križanjem in brez komentarja, Jasmina in Uroš pa sta nadaljevala s pojasnjevanjem: "Se je že zgodilo z razlogom. Zveza je zdaj še bolj trdna in delaš na drugih področjih, ki si jih prej zanemarjal."

"Pred prevaro sem bila zagotovo mnenja, da če skoči čez plot, da lahko pakira, ampak eno je govoriti in drugo udejanjiti. Lepo se je imeti rad, ko tečeta med in mleko, ko pridejo težave, se pa vidi, kakšno je razmerje. Moraš iti naprej in si oprostiti in potem je zveza močnejša. Po najini izkušnji, jaz tega ne bi popravljala," je razkrila Jasmina. Očitno sta vseeno čutila začutene poglede in komentarje, zato sta v spovednici dodala: "Vsi smo krvavi pod kožo. Najlažje je pa soditi o drugih."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.