Magazin > VIP
2977 ogledov

Paris Hilton: Ta podatek o soprogu je skrbno skrivala

paris hilton Instagram
Sedaj je prišlo na dan, da ima otroka.

Laura Bellizzi | Avtor: Profimedia Profimedia
Paris Hilton je pred nekaj dnevi stopila pred oltar in podjetniku Carterju Reumu obljubila večno zvestobo. Slavje je trajalo več dni, sedaj, ko so spili še zadnjo steklenico šampanjca, pa se ne govori le o Parisinih prečudovitih poročnih oblekah, ampak tudi o skrivnosti, ki jo je pred javnostjo skrivala.

Carter ima namreč devetletno hčerko, ki je bila menda zelo žalostna, ker ni smela na očkovo poroko. Dekličina mama je Laura Bellizzi, resničnostna zvezdnica, ki tako kot 40-letni Reum prihaja iz Chicaga. Leta 2011 je imela kratko razmerje z Melom Gibsonom. Ko se je razvedelo, da je noseča, se je govorilo, da je oče njenega otroka hollywoodski zvezdnik, kar je Laura zanikala, ni pa razkrila, s kom je zanosila. 

Deklica naj bi z mamo živela v Kaliforniju, očeta pa naj bi v devetih letih videla le enkrat, poroča Page Six. Ali je Paris vedela, da ima njen izvoljenec otroka? Carterjev tiskovni predstavnik je povedal le, da so bili vsi, ki se jih zgodba tiče, obveščeni in da 40-letnik otroka finančno podpira. "Čeprav nimata tradicionalnega odnosa, Carter od rojstva skrbi zanjo in bo to počel še naprej.“

Hčerka na poroko ni bila vabljena, zaradi česar naj bi se počutila izključeno, tudi zato, ker je prebrala članke, v katerih par govori o tem, da se veseli svoje družine. "Njene bolečine ne znam opisati,“ je vir še povedal mediju in dodal, da si deklica želi tesnejšega stika z očetom.

paris hilton, Carter Reum Magazin Prelepa nevesta: Paris Hilton se je poročila
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.