Magazin > VIP
19748 ogledov

Paris Hilton žaluje: Zdaj je v raju

Paris Hilton, Jordan Barrett Profimedias
Bil je legenda, vizionar, lep, ljubezniv, živel je življenje polno dosežkov in avantur.

V 92. letu starosti je umrl hotelir Barron Hilton. Žalostno novico o smrti legendarnega hotelirja Hiltona je potrdila njegova fundacija 'Conrad N. Hilton' Njegova vnukinja Paris Hilton žaluje: "Zdaj je v raju. Žalostna sem, ker sem izgubila dedka, a sem srečna, ker vem, da je v raju s svojo sorodno dušo. Moja babica Marilyn je bil ena najlepših žensk, navzven in navznoter," je v spomin dedku in babici zapisala Hiltonova.

paris hilton Magazin Molili za Paris Hilton

Zapisala je še, da je bil legenda, vizionar, lep, ljubezniv, živel je življenje polno dosežkov in avantur. "Od mladih let je bil moj vzor, kako se dela posel. Imela sem najboljšega mentorja. Vedno sem se trudila, da bo ponosen name. V zadnjem pogovoru, ki sva ga imela pred nekaj dnevi, sem mu povedala, da je zelo vplival na moje življenje," je še zapisala starleta.

Paris Hilton, Nicky Hilton Magazin Hiltonova v veselem pričakovanju

Barron Hilton je eden od najbolj zaslužnih za velik napredek v hotelirstvu, ki ga je osnoval njegov oče Conrad. Prvi hotel v današnji franšizi Hilton, je Conrad odprl že leta 1919. Barron je imel priložnost z očetom delati od svojega 19. leta, a je priložnost zavrnil in ustanovil svoje podjetje za distribucijo citrusov na področju Los Angelesa. Čeprav je bil uspešen, se je kasneje odločil vstopiti v družinski posel. Štiri leta je bil podpredsednik podjetja, po očetovi smeri leta 1972, pa je v popolnosti prevzel takrat že veliko hotelsko korporacijo.

paris hilton Maščevanje? Magazin Maščevanje? S tem motivom je bivši Paris Hilton prekril njeno ime!

Bil je vrhunski manager, ki pa je bil pogosto brez milosti. Zaposlenim je zmanjšal plače, spremenil sistem nabave in racionaliziral stroške priprave obrokov hrane v hotelih. Pod njegovim vodstvom je dinastija Hilton prerasla v megakorporacijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.