Magazin > VIP
15 ogledov

Paris izgnali iz Japonske

Paris Hilton letališče Tokio Japonska
1/6
Žurnal24 main
Slavni bogatašinji Paris Hilton so zaradi nedavne kazni prepovedali vstop na Japonsko.

"Vračam se domov in se veselim, da bom v prihodnosti prišla nazaj na Japonsko," je smeje povedala Paris, tik preden se je s privatnim letalom s tokijskega letališča vrnila v ZDA. Bogatašinjo so namreč zadrževali v hotelskem letališču v prestolnici in jo zasliševali uradniki za priseljevanje, potem ko je priznala dva prekrška – posedovanje droge in oviranje uradnika.

Prav danes bi morala zvezdnica v Tokiu razkriti svojo jesensko-zimsko modno kolekcijo. Na Japonsko je prispela že včeraj ter preživela noč v hotelu, danes pa so se oblasti odločile, da je njena prisotnost v državi nezaželena.

Eden njenih prijateljev je povedal, da je Paris zelo razburjena, saj se je potovanja na Japonsko veselila več mesecev. "Ne želi si razočarati svojih poslovnih partnerjev, prav tako ne oboževalcev. Zelo ima rada Japonsko in Azijo in upa, da se bo nesporazum razrešil, da bo lahko nadaljevala sestanke s partnerji, odprla trgovino in se srečala z oboževalci," je še dodal.

29-letnico so avgusta aretirali v Las Vegasu, potem ko so v njeni torbici našli kokain. V ponedeljek so jo obsodili na leto dni pogojne kazni, plačati mora 2000 dolarjev kazni ter opraviti dvesto ur družbeno-koristnega dela.

Japonska sicer ne dovoljuje vstopa državljanom druge narodnosti, če so na pogojnem izpustu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.