Magazin > VIP
1203 ogledov

Paris Jackson napisala poslovilno pismo

Paris Jackson FameFlynet
Paris Jackson si je včeraj s tabletami in nožem poskušala vzeti življenje.

Na dan prihajajo nove informacije o poskusu samomora 15-letne hčerke pokojnega pevca Michaela Jacksona Paris Jackson. Kot poročajo ameriški mediji, je njeno fizično stanje stabilno, čustveno pa naj bi bila preobremenjena že nekaj časa. Včeraj je temu želela narediti konec in vzela preveliko dozo protibolečinskih tablet motrin ter se po rokah porezala s sekiro za meso. "Vem, da se je Paris prestrašila in da ji je bilo žal, da je poskušala narediti samomor. Poklicala je na pomoč, kar ji je rešilo življenje," je izdal vir in dodal, da je Paris napisala poslovilno pismo.

Rešilca in policijo so k vili Jacksonovih poklicali ob 1.27. Paris so na srečo še pravi čas odpeljali v bolnišnico, v kateri se še vedno zdravi. "Biti občutljiv 15-letnik je težko že samo po sebi. Še huje pa je, če izgubiš nekoga, ki ti je blizu," je v izjavi za javnost zapisala Parisina babica Katherine.

Paris bi morala konec meseca pričati na sojenju proti organizatorju zadnje Jacksonove turneje. Vaje so bile za najstnico velik stres, kar naj bi bil tudi razlog za poskus samomora. Paris pa bo verjetno morala razložiti tudi sporočilo na Twitterju, v katerem je zapisala, da se je z nekom hudo sprla.

Znake, da je z njo nekaj narobe, je bilo mogoče opaziti že prej. Pred kratkim so paparaci opazili, da si zadaja rane. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.