Magazin > VIP
24 ogledov

Paris ni povabljena

Par se bo poročil v soboto. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Nicole Richie, ki bo ta vikend stopila pred oltar, na poroko ni povabila svoje nekdanje najboljše prijateljice Paris Hilton.

V soboto si bosta starleta Nicole Richie, hči pevca Lionela Richija, in pevec skupine Good Charlotte Joel Madden na Beverly Hillsu obljubila zvestobo do groba.

Na poroko, ki bo potekala na posestvu nevestinega slavnega očeta, naj bi bilo povabljenih le 75 ljudi, med svati pa zagotovo ne bo Paris Hilton. Paris in Nicole sta bili nekoč zelo dobri prijateljici. Skupaj sta posneli celo resničnostni šov in lahko bi rekli, da Nicole nihče ne bi poznal, če se ne bi družila s Paris. A Nicole je pri sestavljanju seznama povabljencev na to pozabila, na njun sporček pa očitno še dolgo ne bo.

Kakorkoli že, na poroko pa naj bi prišla Christina Aguilera, ki bo za mladoporočenca tudi pela. Poleg nje prideta tudi Lindsay Lohan in Samantha Ronson. Veliko informacij o slavju trenutno še ni na voljo. Znano pa je, da bo eno večjih vlog na ceremoniji odigrala Nicolina hči Harlow, ki bo poskrbela, da bodo na njena starša deževale rože.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.