Magazin > VIP
26 ogledov

Paris se opravičuje gejem

Paris Hilton FameFlynet
Potem ko je izjavila, da so geji nagnusi in da jih ima večina AIDS, se je Paris Hilton javno opravičila za svoje besede.

Ameriška starleta je z nedavno izjavo razburila marsikoga. Ko je med vožnjo v taksiju prijatelju dejala, da se ji geji gnusijo in da večina izmed njih AIDS, je taksist posnel njun pogovor, njene besede pa zdaj odmevajo po vsem svetu. Paris se je zato že opravičila, njeno opravičilo pa so objavili tudi na spletni strani GLAAD.

"Zelo mi je žal in obžalujem, da sem povzročila bolečino mojim gej prijateljem, oboževalcem in njihovim družinam. Imela sem zaseben pogovor s prijateljem, ki je gej in najin pogovor nikakor ni bil namenjen gejevski skupnosti. Ne morem opisati, kako zelo si želim, da bi te besede vzela nazaj," je povedala bogata dedinja in dodala: "Geji so najmočnejše in najbolj navdiha polne osebe kar jih poznam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.