Magazin > VIP
38 ogledov

Paris skriva droge v vagino

Paris je pametnejša, kot je videti. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Potem ko je Paris konec avgusta zaradi kokaina spet pristala za rešetkami, v javnost prihaja vse več podrobnosti o njenih podvigih z drogami. Zdaj je njen prijatelj razkril, da mamila skriva kar v vagino.

Ko je konec avgusta policist ustavil Paris zaradi kontrole prometa, je zvezdnica pred preiskavo avtomobila želela iti na stranišče. Policist ji tega ni dovolil, kmalu zatem pa je pri njej našel vrečko kokaina.

 

Bližnji prijatelj zvezdnice je zdaj razkril, da je Paris hotela na stranišče zato, ker je želela drogo skriti v vagino. "Vedela je, da je to edina možnost, da bi se izognila še eni aretaciji."

 

Ni tako neumna, kot je videti

In po besedah prijatelja naj bi Paris to počela že večkrat. Skrivanje droge v intimne dele je na njenem urniku vedno, ko se odpravi v tujino in mora skozi kontrolni pregled na letališču. Mamila skrije v kondom, ki si ga nato potisne v vagino.

 

"Paris ni tako neumna, kot je videti. Je ena najpametnejših ljudi, kar jih lahko srečate. Hitro razmišlja in hitro reagira," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.