Magazin > VIP
25 ogledov

Paris v družbi slovenske lepotice

Paris Hilton and Biby
1/2
Arhiv organizatorja
Slovenska lepotica in plesalka Barbara Podobnik - Biby je poleti na Ibizi spoznala Paris Hilton in z njo prelumpala kar dve noči ...

Kako je prišlo do srečanja s Paris Hilton?
To se je zgodilo septembra na Ibizi, ko sem delala v klubu Amnezia. Paris se je prišla v klub zabavat skupaj s sestro in prijatelji. Pridružila se nam je med plesom, naslednji dan pa nas je povabila na zasebno zabavo, saj smo se kot družba zelo ujeli. Neverjeten občutek, ko se kar naenkrat ob tebi znajde zvezda njenega kova.

Kakšna je Paris v živo?
Najprej sem jo videla na podelitvi nagrad v nekem drugem klubu in je bila malo "zafnana". Ko smo jo spoznali v klubu Amnezia in na njeni zasebni zabavi, pa se je izkazala za izredno prijazno, sproščeno in družabno.

Kakšne so njene zasebne zabave?
Na trenutke je bilo malce dolgočasno, saj smo šest ur poslušali eno in isto ploščo, vendar solidno. Bilo je zelo sproščeno. Paris je imela najet kompleks treh vil, s petimi različnimi bazeni in prekrasnim razgledom. Bilo nas je okoli dvajset, imela sem tudi priložnost z njo poklepetati, vendar zelo na hitro in brez osebnih vprašanj. Pili smo penino, Paris je popila nekaj alkohola, ampak v zmernih količinah.

Ste imeli na Ibizi priložnost spoznati še kakšno slavno osebo?
Da, letos veliko. Pevko Robyn in veliko didžejev, kot sta Steve Angello in Eric Morillo.

Že dolgo delate na Ibizi kot plesalka?
Letos je bilo moje drugo leto. Pred nekaj leti, ko sem bila na obisku pri Ericu, mi je njegov prijatelj ponudil delo in ponudbo sem sprejela. Vsekakor se bom na Ibizo še vrnila, če bom tudi plesala, pa še ne vem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.