Magazin > VIP
59 ogledov

Paris za Žurnal24: "Slovenija mi je všeč"

Paris Hilton Jaka Dimc
Pred hotelom Union smo ujeli Paris Hilton, ki nam je povedala, da se je v Slovenijo prišla zabavat. Po treh urah počitka odšla na žur v Stožice. Njen zvezdniški odhod pa je posnel naš snemalec.

David Guetta v četrtek ni bil edina zvezda na Red (X-mas) Partyju v Stožicah. Razvpita dedinja in velika žurerka Paris Hilton je včeraj ob 21.30 pristala na ljubljanskem letališču Jožeta Pučnika. Lepotico so takoj odpeljali v hotel Union, kjer nam je dala kratko izjavo. Povedala nam je, da je prvič v Sloveniji in da se ji zdi naša država zelo lepa, kolikor jo je pač uspela videti na poti z letališča. Zaupala nam je tudi, da je priletela iz Amsterdama, na vprašanje, kaj pričakuje od današnjega koncerta, pa je odgovorila: "Imela bom zabavno noč." Starleta se je v hotelu zadržala tri ure, nato pa se je v spremstvu varnostnikov odpravila v Stožice.

Paris Hilton | Avtor: Jaka Dimc Jaka Dimc
Kot so nam namignili, je Paris nastanjena v kraljevem apartmaju, ki stane 2593 evrov na noč. Izvedeli smo še, da si je Paris kmalu po prihodu v hotel zaželela nekaj za pod zob. Čeprav jo imajo za razvajeno, tokrat ni imela posebnih kapric, ampak je naročila hrano, ki jo je ponujal hotelski meni.

Starleta naj bi nastopila kot gostja didžeja Afrojacka. S slovitim didžejem je dedinja že nastopila v Amsterdamu, saj sta skupaj ustvarila pesem Good Time. Sicer se govori, da se 30-letna Paris in 24-letni glasbenik nista zbližala le poslovno, ampak tudi zasebno. Pred kratkim so ju ujeli na počitnicah na Havajih.

Parisin nastop je presenečenje tudi za organizatorje, nam je zaupala Maja Gutman. Kapricasta lepotička je odločitev očitno sprejela v zadnjem trenutku.

Komentarjev 2
  • Žirafa 18:55 16.december 2011.

    A zato, ker se rola v denarju, je avtomatično lepotica?

  • flammable 23:01 15.december 2011.

    Ne znate več napisat članka ne da bi omenjali trenirke al kaj? Malo se zamislite.