Magazin > VIP
9730 ogledov

Partnerka našega voditelja šokirana nad njegovim darilom

Novice: Partnerka našega voditelja šokirana nad njegovim darilom - Željkić Planet TV
Kaj bi vi naredili, če bi vam partner to poklonil?

petra skrivarnik | Avtor: Facebook Facebook
Radijka Petra Skrivarnik je že od nekdaj znana po svojem ciničnem, a prijaznem humorju, s katerim najpogosteje v smeh spravlja svoje Facebook prijatelje, čeprav jo dolgoletni znanci in prijatelji že več let spodbujajo, naj se vendarle loti kariere profesionalne stand up komedijantke, kakršno ima njen dragi Željko Čakarević, ki ga prav tako poznamo z radijskih valov.

Petra je sedaj odgovarjala na vprašanja sledilcev, ki jih je zanimalo, kaj je bilo najbolj bedno darilo, ki ga je dobila. "Danes je očitno moj god, ker sta Peter in Pavel napisana na koledarju. In moj dragi partner in oče mojega otroka, ki slavi po svoji izjemni romantičnosti, pozornosti in ljubečnosti – ne vem, ali so to pravi pridevniki – me je spet presenetil z lepim darilom. Zelo primerno darilo. Nivea dezodorant in jasna navodila, naj si v telefonu nastavim opomnik, ki me bo spomnil, da se moram na vsaki dve uri namazati pod pazduho. Ne vem, kaj mi je bolj grozno pri tej zgodbi – da imam partnerja, ki je butelj, ali da očitno smrdim,“ se je pošalila Petra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.