Magazin > VIP
44 ogledov

"Patrick je bil agresiven alkoholik"

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Sedem mesecev po tragični smrti Patricka Swayzeja se je oglasila njegova žalujoča vdova, ki je razkrila temno stran oboževanega igralca. Patrick je bil po njenih besedah pijan nasilnež.

Lisa Niemi, ki po lastnih besedah še dolgo ne bo prebolela pokojnega moža Patricka Swayzeja, je v nedavnem intervjuju za neko britansko revijo razkrila temno plat zvezdnika. "Najhujša stvar na njemu je bila pijača. Ko je bil pijan, je bil popolnoma drugačna oseba," je v solzah razkrila Lisa.

 

Pijan nasilnež

Alkohol naj bi pokojnega igralca tako spremenil, da ga tudi Lisa ni več prepoznala. "Bil je najbolj nežna oseba na svetu, dokler v roke ni prijel steklenice alkohola. Takrat ni bilo dobro, če si se mu približal." 53-letna igralka je med drugim še razkrila, da je Patrick nehal piti le, če mu je zagrozila, da ga bo zapustila.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ob vsem tem pa se poraja vprašanje, zakaj se je Lisa sploh odločila javnosti razkriti takšno skrivnost. Zvezdnica pravi, da je bila to Patrickova želja. "O tem je pisal že v svoji biografiji, alkoholu je namenil celo poglavje," je pojasnila in dodala, da sam nikoli ni zbral moči, da bi o svojih težavah s pitjem spregovoril na glas.

Kljub težkim časom, ki jih je Lisa opisala v intervjuju, je še vedno močno prizadeta zaradi njegove smrti. "Ostaja mi le upanje, da bo nekega dne bolje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.