Magazin > VIP
69 ogledov

"Patricku še vedno pošiljam sporočila"

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Kmalu bo minilo leto dni od smrti igralca Patricka Swayzeja. A njegova žena Lisa Niemi še vedno ne more preboleti izgube moža, zato mu vsak dan pošilja SMS-sporočila.

"Še vedno mu pošiljam SMS-sporočila, v katerih mu pišem, da ga ljubim. Nato pa začnem jokati," je pred prvo obletnico Patrickove smrti povedala Lisa. Dodala je, da mu je zmeraj pošiljala takšna sporočila, zato se ne more in noče otresti te navade.

 

Hoče iti naprej

54-letna Lisa pravi, da še vedno čuti moževo navzočnost in da je zelo težko sprejeti, da ga ni več. A kljub temu hoče spet zaživeti, saj ve, da bi si Patrick to želel. "Čutim, da hoče, da prebolim in grem naprej. Spomini na najino skupno življenje mi dajejo moč in upanje."

 

Za konec je Lisa še povedala: "Neskončno sem hvaležna za razmerje, ki sva ga imela, saj česa takšnega ne najdeš kar tako. Verjamem, da se bova še videla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.