Magazin > VIP
17 ogledov

Pattinson trčil v paparaca

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ko se je Robert Pattinson vračal z Malibuja, je pri tem trčil v vozilo, ki je last paparaca.

Štiriindvajsetletnik je v soboto zvečer odhajal iz prijateljeve hiše na Malibuju, ko je s svojim jeklenim konjičkom trčil v kio, ki je bila parkirana na dovozu, poroča OK! Magazine.

Lastnik avta, Rob Gottschlich, je povedal, da se zaradi manjše poškodbe na avtomobilu ne obremenjuje. "Če bi imel kakšen lep avto kot na primer lexus ali kaj podobnega, bi bil morda zaskrbljen, a imam le staro kio. Naslednjič, ko srečam Roba, ga bom prosil za brezplačne karte za film Somrak," je povedal.

Navedbe igralčevega predstavnika pa so malce drugačne. "Robert je na miren dan na Malibuju speljal s parkirnega prostora, ko ga je paparac neusmiljeno zasledoval. Ne spomni se, da bi pri tem trčil ali poškodoval drugo vozilo."

Lokalni policisti niso dobili nobene prijave.

Zvezdnik Somraka pa je imel težave v prometu že lani poleti. Ko so ga zasledovale vreščeče najstnice, bi ga skoraj zbil newyorški taksi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.