Magazin > VIP
62 ogledov

Pattinson zaljubljen v slavno vnukinjo

Robert Pattinson Riley Keough FameFlynet/Žurnal24
Zvezdnika sage Somrak, Roberta Pattinsona, so opazili na zmenku z lepo rdečelasko, za katero se je izkazalo, da je hčerka Lise Marie Presley in vnukinja legendarnega Elvisa Presleyja.

Kot poroča britanski spletni portal MailOnline, se je Robert Pattinson zagledal v igralko Riley Keough, vnukinjo Elvisa Presleyja. Kot je za omenjeni portal povedal vir, je parček neločljiv. "Robu je zelo všeč dejstvo, da je Elvisova vnukinja, v njegovih očeh je del rock'n'roll kraljevine."

Neki drug vir pa trdi, da je njuna romanca kratkotrajna in da zveza nima prihodnosti. No, kljub temu naj bi se zvezdnika dogovorila, da bosta skupaj preživela znani ameriški praznik dan neodvisnosti, preden bo Robert odpotoval v Toronto na snemanje novega filma Map To The Stars.

Najbolj zanimivo pri tem pa je, da sta se Riley in Robert spoznala prek Robertovega nekdanjega dekleta Kristen Stewart, ki je z Riley leta 2010 zaigrala v filmu The Runaways.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.