Magazin > VIP
21 ogledov

Paul McCartney tretjič zaročen

Nancy je stara 51 let, Paul pa jih šteje 68. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Glasbenik Paul McCartney in njegovo dekle Nancy Shevell, s katero sta skupaj štiri leta, sta se zaročila.

Nekdanji Beatle Paul McCartney in Nancy Shevell sta se začela videvati poleti 2007. Kljub 17-letni starostni razliki sta se takoj ujela, njuna zveza pa naj bi bila iz dneva v dan popolnejša. "Njuna kemija je neverjetna. Oba sta zelo 'kul' in optimistična," je povedal vir, ki je razkril novico o zaroki.

 

To bo za 68-letnega Paula že tretji zakon. Leta 1969 se je poročil z Lindo McCartney, leta 2002 pa z manekenko Heather Mills. Prvi zakon se je končal z Lindino smrtjo, drugi pa z ločitvijo. A Paul kljub temu ni obupal nad ljubeznijo. "Všeč mi je, ko sem zaljubljen," je zvezdnik povedal ob začetku romance z Nancy.

 

51-letnica pa ni osvojila le Paula, temveč tudi njegovih pet otrok Heather, Mary, Stello, Jamesa in Beatrice. Stella je pred dvema letoma dejala, da je "zelo vesela za svojega očeta". Kdaj bosta zaročenca dahnila usodni da, pa za zdaj še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.