Magazin > VIP
23 ogledov

Paul McCartney že tretjič v zakon

Paul McCartney Flynet
Bivši Beatle in Američanka Nancy Shevell se bosta poročila v krogu najbližjih prijateljev in družine.

Paul McCartney se zaveda, da razkošna poroka ne pomeni nujno tudi srečnega zakona. Za svojo združitev z Američanko Nancy Shevell ima zato zelo skromne ambicije. Poroka bo majhen obred v Londonu, kjer bodo prisotni le ožji člani njegove družine, po obredu pa bo par odpotoval v New York, kjer bosta gostila zabavo za njene prijatelje in družino. "Paul Nancy zelo ljubi, vendar si ne želi velike poroke," je zaupal prijatelj 69-letnega glasbenika.

Paul se je s svojo drugo ženo Heather Mills poročil leta 2002 na Irskem. Imela sta razkošno poroko v gradu Leslie, z ognjemetom in slavnimi gosti, čez štiri leta pa sta se pompozno razšla, ko je Heather  pobrala enormno odškodnino. Skupaj imata tudi hčerko.

Čeprav bo glasbenikova tretja poroka skromna, pa je Paul 51-letno Nancy, ki je bila prej dvajset let v zakonu z odvetnikom Bruceom Blakemanom, s katerim ima tudi 19-letnega sina, zaprosil s starinskim diamantnim prstanom znamke Cartier.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.