Magazin > VIP
29 ogledov

Paul načrtuje skrivno poroko

Paul je od svoje bodoče žene starejši dvajset let. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Paul McCartney, ki se je pred dvema letoma ločil od svoje druge žene Heather Mills, naj bi se lotil načrtovanja svoje tretje poroke. Tokrat bo usodni da dahnil z bogatašinjo Nancy Shevell.

Nekdanji Beatle, ki s svojo izbranko Nancy Shevell hodi že skoraj dve leti, je nedavno na Karibih organiziral družinski sestanek, ker se je želel s svojimi otroki pogovoriti o razmerju z Nancy.

 

Vse odvisno od otrok

Paulu je mnenje njegovih otrok namreč zelo pomembno, zato ne želi sprejemati nobenih odločitev, ne da bi se prej posvetoval z njimi. "Razmerje med Paulom in Nancy je zelo trdno, zato poroka ni na prvem mestu. Morda se bosta poročila prihodnje leto, bosta videla, kako se bodo na novico odzvali ostali člani družine. Vsekakor pa iz tega ne bosta delala cirkusa," je izdal bližnji Paulov prijatelj.

 

Skrivna poroka?

Če se bo 67-letni glasbenik poročil še tretjič, bo to prav gotovo poroka, ki bo popolnoma skrita očem javnosti. "Paul bi se najraje poročil spontano, z danes na jutri, a ni čisto prepričan, da bi mu to lahko uspelo," je še povedal vir in dodal, da zvezdnik noče ponoviti napake izpred osmih let, ko se je poročil z drugo ženo Heather Mills. Njuna poroka je bila namreč prava medijska poslastica, ločitev pa še toliko večja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.