Magazin > VIP
79 ogledov

Paul Walker je bil ljubezen njenega življenja

Paul Walker FameFlynet
Paul Walker je varal mater svoje hčerke. Kljub temu ga je Rebecca vedno ljubila.

Rebecca McBrain in Paul Walker sta imela bežno razmerje leta 1998. Leto kasneje se jima je rodila hčerka Meadow, a se je par kmalu po njenem rojstvu razšel.

Kljub temu, da nista bila dolgo skupaj, je med njima vedno obstaja močna vez zaradi njune hčerke. "Rebecca je vedno ljubila Paula," je povedal vir.

Kaj je razlog, da sta se razšla, ni znano, je pa Paul priznal, da jo je varal. "Rad sem se zabaval z dekleti. Spal sem z njenimi prijateljicami, zaboga," je nekoč povedal. "Ali veste, kaj mislim? Bil sem žival. Hotel sem biti tam, moje srce si je to želelo, vendar pamet temu ni sledila. Počutil sem se krivega, zato sem ostal in naredil, kar sem lahko. Zanje sem poskrbel finančno, čustveno pa nisem bil prisoten. Če imaš otroke, ko si mlad, je to tvoja dolžnost. Zelo sem hvaležen, da sem hčerko dobil pri petindvajsetih in ne dvajsetih letih. /.../ Celo življenje je bila s svojo mamo in sedaj bi rada odnos zgradila tudi s svojim očetom. Dobro nama gre," je še povedal Walker. Meadow se je pred dvema letoma s Havajev preselila k njemu v Los Angeles.

Kako sta bila Paul in Rebecca videti skupaj, lahko pogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • svašta 21:06 06.december 2013.

    a ste vi normalni??? z vsem spoštovanjem do pokojnega ampak....halo??? to je en filmski igralec, ki je v svojem življenju posnel ne vem.....10 filmov??? in je že od smrti na prvi strani tudi vašega medija, danes pa umre Nobelov nagrajenec, ...prikaži več Veliki človek, ki bi se mu vsi lahko klanjali....pa NIČ????? Sram vas je lahko!!!! In ja, maresem, se popolnoma strinjam s tvojim komentarjem....

  • maresem 20:25 06.december 2013.

    Tale Walker bo pa ziher zamenjal Kristusa.... Predlagam mesec dni žalovanja