Magazin > VIP
147 ogledov

Pavčevi punci ga žurata kar sami

Nina Mavrin Rastko Milivojević
Jani Pavec je tako zaposlen, da njegova punca Nina in hčerka Sara žurata kar sami.

Na eni izmed poletnih zabav se dekle Janija Pavca Nina Mavrin ni stiskala v objem svojega dragega, a se je kljub temu zabavala v zelo simpatični družbi. Jani, brez skrbi, Nina je žurirala v družbi hčerke Sare in nam zaupala, da se Pavčevi dekleti velikokrat zaposlita kar sami, saj ima Jani dela čez glavo: "Jani ima zelo veliko dela s svojo skupino, s katero so zelo popularni, poleg tega pa se ukvarja tudi s snemanjem videospotov, predvsem za narodno-zabavne ansamble," nam je povedala Nina in dodala, da si bodo napornemu urniku navkljub privoščili oddih na morju. 

"Najraje dopustujemo z avtodomom. Radi kampiramo, smo malo bolj robinzonski, nazaj k naravi, to nam je najljubše. Letos bomo šli na kakšen bolj neturističen hrvaški otok ali pa v Grčijo," pravi Nina, ki, kot pravi sama, za razliko od svojega najdražjega nima veliko glasbenega talenta: "Jaz pojem le pod tušem."

Je pa zato toliko bolj nadarjena mala Sara, ki naj bi po očku podedovala posluh za glasbo: "Jani pravi, da ima posluh, in je zelo ponosen nanjo, vendar je še premajhna, da bi lahko karkoli napovedovali. Kaj jo bo navduševalo, bomo videli z leti ..."

Komentarjev 1
  • allstarr111 10:46 04.avgust 2012.

    Po mami ga baje ni podedovala, po Janiju tudi absolutno ne, se pravi ima talent ki ga je podedovala po očetu, nice :)