Magazin > VIP
27 ogledov

Pazi se, Taco Bell!

Slavni raper bo lahko izpolnil očetovsko vlogo. Žurnal24 main
Raper 50 Cent se je odzval na ponudbo verige restavracij Taco Bell. Označil jo je za nezaslišano in pokvarjeno ter napovedal tožbo.

Veriga Taco Bell je raperja namreč izzvala, naj si za njihovo oglaševalsko kampanjo spremeni ime iz 50 Cent v 79, 89 ali 99 Cent. Raper naj bi se tudi ustavil v katerikoli od restavracij Taco Bell in tam svoje naročilo "zarapal", uporabil pa bi tudi svoj novi vzdevek. Če bi se odločil za sodelovanje in izpolnil misijo, bi Taco Bell namenil 10 tisoč dolarjev v dobrodelne namene.

Raperjev predstavnik je povedal: "Gre za pokvarjeno in bolno publiciteto, ki si jo je zamislil predsednik Taco Bella Greg Creed. Poleg tega je bila neprimerna ponudba lansirana v medije, še preden je 50 Cent zanjo sploh izvedel." 50 Cent je napovedal, da bo zadevo prepustil svojim odvetnikom. Dodal je: "Ko bodo moji odvetniki opravili z njimi, bo imel Taco Bell novo geslo: Zapletli smo se z bikom in dobili rogove."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.