Magazin > VIP
90 ogledov

''Peaches je zelo izkušena''

1/4
Žurnal24 main
Poleg tega, da se je Peaches pridružila nizu zvezdnic, ki jim je iz nedrčka ušla bradavička, je postala ena izmed zvezdnic, katerih intima je bila razkrita.

Študent Ben Bluett Mills je namreč na spletu objavil fotografije gole Peaches Geldof, hčerke Boba Geldofa, poleg tega pa še podrobno razkril, koliko izkušenj ima 21-letna zvezdnica. Njuno skupno noč je opisal kot divjo in noro. "Med nama je bila močna kemija, glede na to, da sva se spoznala le nekaj ur preden sva skočila v posteljo. Bila je res zapeljiva in samozavestna," je povedal 23-letni Ben, ki je noč z zvezdnico doživel novembra v Los Angelesu.

"Očaral me je njen britanski naglas. Zdela se mi je zabavna in luštna," je še dejal Ben. Povedal je tudi, da je Peaches spoznal prek skupnih prijateljev in ni vedel, da je zvezda. "Mislil sem si, da je le hči nekega rockerja." Peaches mu je nato pokazala svojo stran na Wikipedii, kmalu pa sta skupno točko našla v tetovažah. Po 30 minutah poznanstva naj bi si Peaches zaželela tetovirati Benovo ime, zato sta želela do najbližjega ustvarjalca tetovaž, a ga nista našla.

"Oba sva bila prijetno sproščena v družbi drug drugega in kmalu so najine obleke padale z naju," je povedal Ben. "Počel sem precej divjih stvari in nič ji ni bilo nenavadno. Bila je dobra, za njena leta bi rekel, da je bila zelo izkušena. Nič nisva spala. Po seksu je vstala, se oprhala in dejala, da mora iti," je razkril Ben, ki je mislil, da s Peaches ne bo imel več opravka, dokler ni čez nekaj tednov prižgal fotoaparata in na njem zagledal njene fotografije, ki jih lahko pogledate v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.