Magazin > VIP
2 ogledov

Peaches ukradla obleko

Peaches Geldof Žurnal24 main
Peaches Geldof, hči znanega britanskega rockerja Boba Geldofa, naj bi v nekem butiku ukradla obleko.

Dvaindvajsetletna Peaches naj bi vstopila v butik v Londonu, z obešalnika vzela obleko, vredno približno 75 evrov, in se brez plačila napotila proti izhodnim vratom. Tako pravi neimenovana prodajalka, ki je menda stekla za Peaches, toda butika kljub vsemu ni želela zapustiti brez nadzora.

"Prodajalka je povedala, da je Peaches prepoznala takoj, ko je vstopila v butik," je britanskim medijem povedal neimenovani vir. Policija primer menda že preiskuje, Peaches pa se bo morala zaradi domnevne kraje kmalu zagovarjati. Peaches naj bi pred tem že trikrat zasrbeli prsti, toda nobene kraje ji niso mogli dokazati.

"Že nekajkrat se je zgodilo, da je prišlo do nesporazuma, ko je Peaches zapustila trgovino. Lastnik butika, v katerem je kradla tokrat, meni, da bi morala biti Peaches za svoja dejanja kaznovana tako kot vsi drugi," dodaja neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.