Magazin > VIP
41 ogledov

Peachesini možgani zatečeni

Peaches Geldof FameFlynet
Danes so predstavili končne rezultate preiskave v primeru smrti Peaches Geldof. Potrdili so, da je bil zanjo usoden previsok odmerek heroina.

Patolog Peter Jerreat je povedal, da so na zvezdničinem telesu našli vbodne rane, v njenem telesu pa sledi morfija, metadona in opijata kodein. "Raven heroina je bila na smrtonosno visoki ravni,“ je še povedal in dodal: "Njeni možgani so bili zaradi pomanjkanja kisika rahlo zatečeni, ostali organi pa so bili normalni.“

Med drugim je pričal tudi Peachesin mož Thomas Cohen, ki je na vprašanje, ali je bila njegova žena odvisna od drog, odgovoril z da. "Našel sem jo v spalnici za goste. Oba sva jo uporabljala, ko sta otroka spala," je še povedal Cohen in dodal, da ga za ženino zdravje ni skrbelo, saj sta se dan pred njeno smrtjo pogovarjala po telefonu, ko pa je naslednji dan ni mogel priklicati, se je odpeljal domov.

Potrdil je tudi, da se je Geldofova v zadnjih dveh letih zdravila zaradi odvisnosti. Vsak teden naj bi hodila na teste, s katerimi so preverjali vsebnost drog v njenem organizmu. Peaches mu je zatrdila, da so bili rezultati negativni. Verjel ji je, četudi je februarja na njenem telefonu našel sporočilo, ki je kazalo na to, da bi Peaches lahko bila spet odvisna od drog.

Policija je poleg trupla našla škatlo s priborom, ki ga uporabljajo odvisniki, in heroin. Patalog je poudaril, da ozdravljeni odvisnik pozneje ne prenese več iste količine heroina, kot jo je nekoč. To je bilo usodno tudi za Peaches.

Glavni preiskovalec Paul Fotheringham pa je izjavil, da je Peaches želela opustiti metadon in je zato sledila načrtu, ki je zmanjševal njegovo količino. Test, ki ga je opravila novembra, je pokazal, da je "čista“.

Hčerka Boba Geldofa je umrla 4. aprila, in sicer okoli osme ure zvečer. V času smrti je bil z njo njen sin Phaedra. Dočakala je le 25 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.