Magazin > VIP
232 ogledov

Pečo sedem let čakal na golo Jasno

Robert Pečnik Žurnal24 main
Radijskemu in televizijskemu voditelju Robertu Pečniku - Peču se je že drugič izpolnila želja, za Playboy je krpice namreč ponovno odvrgla Jasna Kuljaj.

Robert Pečnik - Pečo si je golo Jasno Kuljaj zaželel že pred sedmimi leti: "Res je, da sem na nekdanjem delovnem mestu bolj za šalo kot zares imel nekaj fotografij golih slovenskih lepotic, a tega danes nimam več. Jasno si bom seveda pogledal, saj sem na Playboy naročen, najbolj pa sta se mi v spomin vtisnili Nina Osenar in Katarina Jurkovič." Katarina je tudi Pečova sodelavka, zato smo voditelja povprašali, ali se ob njej sploh lahko zbere: "Njena gola podoba se mi ravno ne prikazuje, je pa Katarina seveda zelo simpatična gospodična."

"To je nekaj najbolj čistega"

Kuljajeva se je za omenjeno revijo tokrat slekla že drugič, a ne povsem do golega, temveč za rubriko Sanjsko dekle, v kateri se znane lepotice razgaljajo v mejah dobrega okusa. "Vsakodnevno dobivam take in drugačne pobude, ravno prositi ali prepričevati pa me ni treba, saj takoj vem, ali mi kaj je ali mi ni. Po letu 2007 se mi je zdelo luštno spet nekaj ušpičiti skupaj z Bravničarjem. V tem dokaj izprijenem svetu se je fotografirati bolj ali manj razgaljen nekaj najbolj čistega in iskrenega, kar lahko storiš," je o odločitvi, da ponovno odloži nekaj krpic, povedala Jasna.

Komentarjev 9
  • Roman Kos 20:56 10.maj 2014.

    mogoce ga bodo delili zaston

  • Marko Slovenia 23:00 06.maj 2014.

    ps, čeb bil jaz pečo, neb čakal 7 let da se sleče, ampak bi peglou :-)

  • Marko Slovenia 22:58 06.maj 2014.

    to niso slike, ampak fotomontaže! hvala za hd (kobajagi napredek), ko je pa vse retuširano (megla).