Magazin > VIP
28 ogledov

Pediater zanikal, da bi mati zlorabljala zvezdnico

Ariel Winter FameFlynet
Ni dokazov, da bi mati televizijske zvezdnice Ariel Winter svojo hčerko zlorabljala, trdi pediater družine.

Da naj bi si Ariel zlorabo izmislila, sicer trdi tudi njen brat. Kot pravi, se je odnos med sestro in materjo poslabšal, ko je Chrisoula Workman hčerko ujela v postelji z njenim 4 leta starejšim fantom. Dogodek je prijavila policiji, a šele tri dni po tem, ko ji je sodnik odvzel skrbništvo.

Za Ariel, ki v seriji Sodobna družina igra Alex Dunphy, začasno skrbi starejša sestra. Chrisoula naj bi svoji hčerki namreč odrekala hrano, jo čustveno in fizično zlorabljala in jo silila v seksi videz. Starejša sestra 14-letne zvezdnice, Shanelle Gray, je zato na sodišču vložila prošnjo za prevzem skrbništva in ga tudi dobila. "Ariel Winter je bila dalj časa žrtev fizičnega nasilja (zaušnice, udarci, suvanje) in čustvenega nasilja (žaljivke, tudi na račun njene teže, odrekanje hrane, siljenje v seksi videz itd.). Mladoletničin oče ne živi z družino, zato zanjo ne more skrbeti,“ piše v sodniških dokumentih.

Arielina mati do nadaljnjega tudi nima dostopa do njenega premoženja, ki ga ocenjujejo na pol milijona evrov.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.